Inbraakpreventie

Een inbraak in uw woning of uw bedrijf, je moet er niet aan denken! Of juist toch? Tijdig het risico van een inbraak inschatten en daarop de juiste maatregelen treffen kan een mogelijke inbraak voorkomen.

Welke maatregelen je ook neemt een poging tot inbraak is nooit uit te sluiten. We kennen allemaal wel voorbeelden te noemen waarbij extreem geweld is gebruikt om een inbraak te laten doen slagen. Indien men de juiste maatregelen treft dan kan in ieder geval worden voorkomen dat de gehele inboedel gestolen wordt.

Ongewenst bezoek in huis kan een trauma opleveren waar men tot in lengte der jaren last van kan hebben, kinderen durven ‘s avonds niet meer alleen thuis te blijven, en ouderen doen de deur niet meer open als zij geen bezoek verwachten. 

Ongewenst bezoek in uw bedrijf kan er toe leiden dat het bedrijf één of meerdere dagen haar klanten niet kan bedienen. Uiteraard zijn inboedel en voorraad verzekerd, maar als een klant eenmaal weg is dan is het nog maar de vraag of deze weer bij u terug komt. Met andere woorden de eenmalige schade is te overzien en goed te verzekeren maar de vervolg schade kan men niet inschatten en daardoor verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is goede inbraakpreventie een must voor iedere organisatie. 

Laat u voorlichten over de risico’s die u of uw bedrijf lopen. Van Dijk Instructie en Advies kan voor u een veiligheidsscan op maat maken. Hierin staan de risico’s vermeld en de te nemen maatregelen.

Wilt u meer weten over deze veiligheidsscan neem dan contact met ons op.